Colofon

AANBIEDER

Optigrün international AG
Am Birkenstock 15-19
72505 Krauchenwies-Göggingen
Duitsland
Telefoon +49 7576 772-0
Fax +49 7576 772-299
info[at]optigruen[dot]de
www.optigruen.de
www.optigruen.nl

Algemeen directeur
Dipl.-Kfm. Uwe Harzmann

Voorzitter van de raad van toezicht
Dipl.-Kfm. Susanne Deis

Rechtsvorm
Naamloze vennootschap

Handelsregister
Amtsgericht Ulm (Deutschland) / Districtsrechtbank Ulm (Duitsland)
HRB 711009

Btw-identificatienummer
DE 812 843 745

OPTIGRÜN IN NEDERLAND EN BELGIË

Optigrün Benelux
Koperslager 33
3861 SJ Nijkerk
Nederland
Telefoon: +31 33 4635681
E-mail: info[at]optigruen[dot]nl
www.optigruen.nl

Directeur Benelux
Henk Vlijm


REDACTIE

Teksten en beeldmateriaal
Marketing afdeling van Optigrün international AG
marketing[at]optigruen[dot].de

Verantwoordelijk voor de inhoud
Dipl.-Kfm. Uwe Harzmann

Design en uitvoering
Atelier für Mediengestaltung
Keulen (Duitsland)
www.afm-koeln.de


COPYRIGHT

Copyright Optigrün international AG. Alle rechten voorbehouden. Alle teksten, foto's, afbeeldingen, grafieken, grafieken, geluids- en videobestanden op deze website zijn onderworpen aan het auteursrecht en andere wetten ter bescherming van intellectuele eigendom. Zij mogen niet voor commerciële doeleinden of voor distributie worden gekopieerd en beschikbaar worden gesteld op andere websites zonder de schriftelijke toestemming van Optigrün international AG. Deels bevat deze website ook materiaal dat onder het auteursrecht valt van de partij die dit materiaal beschikbaar heeft gesteld.


DISCLAIMER

Optigrün international AG aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de verstrekte informatie, aangezien dit niet bepalend is voor de specificaties van de producten van Optigrün international AG. De gebruiker is volledig verantwoordelijk voor alle risico's die voor hem kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website. Optigrün international AG is niet verantwoordelijk voor enige schade die kan voortvloeien uit het gebruik of het bestaan van de internetpagina's, met inbegrip van de informatie, downloads, enz. die erin zijn opgenomen.

Wijzigingen of aanvullingen van de internetpagina's door Optigrün international AG zijn te allen tijde mogelijk. De gebruiker van de Optigrün website is volledig verantwoordelijk voor het verzekeren dat hij niet de rechten van derden bij het verzenden van informatie naar Optigrün schendt.

Indien meer informatie toegankelijk wordt gemaakt door middel van links naar andere internetpagina's, wijst Optigrün international AG erop dat er geen controle plaatsvindt en dat elke aansprakelijkheid voor de inhoud van deze pagina's is uitgesloten.