29.01.2020

Optigreen Benelux nodigt u uit voor "Lunch & Learn waterparagraaf"

Bij nieuwe ontwikkelingen of inbreidingsplannen waar het verhard oppervlak (bestrating en gebouw) toeneemt, is er sprake van een waterparagraaf. Deze is opgenomen in het bestemmingsplan, de bouwenveloppe, omgevingsvergunning en men dient zich daaraan te houden. Dit kan bijna altijd opgelost worden met een Retentiedak maar bent u nog niet bekend met het toepassen hiervan?

We komen naar je toe voor "Lunch & Learn" ...
Optigrün Benelux kan langskomen voor een Lunch & Learn presentatie van ca. 1,5 uur. In deze presentatie gaan we in op wat de paragraaf inhoudt, waar men zich vaak aan dient te houden en hoe dit slim op te lossen met retentiedaken. Ook laten we praktische voorbeelden zien van reeds aangelegde retentiedaken op aansprekende gebouwen zoals de Dakakker in Rotterdam of het Europees Medicijn Agentschap in Amsterdam.

... of u kunt bij ons in Nijkerk terecht
De Lunch & Learn kunnen we ook verzorgen in ons Xperience Centre in Nijkerk. In het Xperience Centre zijn alle systemen te bewonderen en ook de Smart Flow Control® kan werkend bezichtigd worden in een demo opstelling. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u een e-mail sturen aan Diana Kraak. (dk)

Lunch & Learn Waterparagraaf